Terug naar de homepage Wie zijn wij Product Informatie Bestellen Contact Sportief Gemak Spelen na schooltijd
 


Spelen na schooltijd:

Spelen na schooltijd: Waarom deze titel? Kinderen spelen steeds minder buiten. Dit heeft verschillende redenen. Een van de redenen is dat kinderen en hun opvoeders het moeilijk vinden om leuke spelletjes te bedenken voor het buiten spelen maar ook in huis snel terug vallen op computeren of voor de tv hangen.

Wij van Sportief Gemak, willen uw kind(eren) en u als opvoeder helpen om het buitenspelen en het sportief in huis bezig zijn weer aantrekkelijk maken.

Dit boekje geeft op eenvoudige wijze weer welke spelletjes er gedaan kunnen worden. 101 spelen die ze na schooltijd zo kunnen gaan doen! Spelletjes die ze alleen kunnen spelen, maar ook spelen die ze met twee, drie of zelfs tien vriendjes kunnen gaan spelen staan in dit boekje beschreven. U als opvoeder kan deze spelletjes ook gebruiken bij het organiseren van kinderfeestjes, familie-uitjes en natuurlijk op vakantie.

  Sportief Gemak Spelen na schooltijd

Spelen na schooltijd kan ook gebruikt worden op school. De kinderen kunnen in de pauze alleen, of gezellig met wat vrienden of vriendinnnen de spelletjes spelen uit het boekje. De pauze wordt zo weer actief voor de kinderen en voor de leerkrachten wordt de pauze dan ook echt weer pauze.

Ook op de Bso kunt u gebruik maken van dit boekje. De kinderen kunnen zelfstandig en met weinig materiaal snel aan de slag. Ook bij een keer wat slechter weer kunnen de kinderen bezig zijn met het boekje. In Spelen na schooltijd staan verschillende binnenspelletjes beschreven.

 

 
     
 

Webdesign De Geus Internet